Tunnustukset muurahaisten kuningaskunnan hyväksi tehdystä työstä

Erikoislaatuisen kuningaskunnan muurahaiset osoittavat kiitollisuuttaan TekMystin mahdollistaneelle ja vuonna 2008 toteuttaneelle ihmisryhmälle myöntämällä heille seuraavanlaiset arvonimet.

 • Ubique Lab:
 • Carolina A. Islas-Sedano
  Kunnianarvoisa haaveseikkailumuurahainen, jonka erikoisalueena oli uhkarohkeiden ideoiden keksiminen, haasteiden muuttaminen mahdollisuuksiksi, ja muurahaisten yhteiskunnan pitäminen toiveikkaana periksi antamattomalla optimistisuudellaan uhkakuvista huolimatta. Lisäksi hänen ansiokseen luetaan ihmisten ja muurahaisten kuningaskunnan välisen digitaalisen tiedonvälityksen visuaalisen ilmeen toteutus sekä TekMystissä että siihen liittyvässä Internet-sivustossa.

  Mikko Vinni
  Kunnianarvoisa harkitsijamuurahainen, joka käytti runsaasti aikaa teknisesti laadukkaan ja vakaan kommunikointikanavan varmistamiseen ihmisten ja muurahaisten välille sekä TekMystissä että siihen liittyvässä Internet-sivustossa.

  Teemu H. Laine
  Kunnianarvoisa tiedematkustajamuurahainen, jonka nopeus teknisessä tietämyksessä (sekä mobiili- että Internet-maailmassa) sekä tulevaisuuteen luonnollisesti suuntautuva näkemys käytännön asioissa olivat omaa luokkaansa ihmisten joukossa.

 • Museum of Technology of Helsinki
 • Leenu Juurola
  Kunnianarvoisa opastajamuurahainen, joka kunnostautui erityisesti tiedonsäilymisen ja -välittymisen kannalta laadukkaan ja tehokkaan sisällön tuottamisessa. Lisäksi hänen kykynsä käynnistää kaikkialla muutos parempaan on osoittautunut erinomaiseksi.

  Riina Linna
  Kunnianarvoisa sympaatikkomuurahainen, joka iloisuudellaan ja aktiivisuudellaan piti myöskin kunnianarvoisan yhdyskunnan julkisuuskuvan kirkkaana. Hänen luovat ideansa yksityiskohtien hiomisessa auttoivat aina TekMystin eteenpäin viemisessä.

 • Sie Expressions
 • Georgina Schweikert Islas
  Kunnianarvoisa graafikkomuurahainen,joka oli vastuussa yhteiskunnan kipeästi tarvitseman yhtenäisen visuaalisen ilmeen suunnittelusta. Hänen tinkimätön panoksensa värien ja kuvien laadun varmistamiseksi auttoi suunnattomasti muurahaisten ja ihmisten yhteishengen nostattamisessa, ja sitä kautta myöskin tiedonsäilymisen ja -jakamisen onnistumisessa..

Uutisia

 • Julkinen testi 26-31. elokuuta.
 • Prototyypin testailua - 17. heinäkuuta
 • Sisällön toimittaminen 20. kesäkuuta.